Polaris Media Teknologi og Adresseavisen søker nysgjerrige, ivrige og engasjerte teknologistudenter for engasjement i sommer

I teknologiavdelingen er vi ca. 30 på laget, fordelt på utviklingsteam, devops, support, produktutvikling og administrasjon. Vi er nok noen færre på jobb i feriemånedene, men dere vil bli en del av vårt utviklingsmiljø.

Tidligere har sommerstudenter laget både nytt skattesøk, websøk og applikasjon for avstemminger. Applikasjonene er i bruk hos våre mediehus.
Våre utviklingsteam har ansvar for nettplattformer, abonnementssystem, annonsesystem, selvbetjeningsløsninger og mobil-apper for nærmere 50 mediehus i Polaris Media. Dere vil jobbe med tjenester som har et stort publikum og høy trafikk.

Vår teknologistack er ikke statisk. Vi prøver stadig ut nye ting, men dere vil få mulighet til å bryne dere på teknologier som for eksempel JavaScript (VUE og Nuxt) samt MongoDB og automasjonsløsninger.

Vi tilbyr lønn og arbeidsvilkår i henhold til lov og avtaleverk, krevende og interessante utfordringer i et fagmiljø med stort digitalt fokus – men som også kan koble av med fredagsburger. Engasjementene vil ha en varighet på 6-8 uker.

Arbeidssted vil være Polaris Media og Adresseavisen sine kontorer i Trondheim sentrum.
Søknadsfrist søndag 10. april 2023.

For eventuelle spørsmål om stillingene, ta kontakt med: