Sommervikar kundebehandler

Adresseavisen er den viktigste kanalen for nyheter og annonser i Midt-Norge og er blant Norges største mediebedrifter med rundt 240 ansatte. Mediehuset har over 70 000 abonnenter og ca. 240 000 daglige lesere på papir, nett og mobil. Adresseavisen er Norges eldste nåværende avis og kom ut for første gang i 1767. Utvikling er viktig for mediehuset, og Adresseavisen har de siste årene vunnet flere priser for journalistikk og design. Mediehuset er den største enheten i den norske delen av i Polaris Media ASA, som er et børsnotert selskap og et av landets ledende medie- og trykkerikonsern.

Liker du å finne løsninger og bistå kunder? Trives du i krysningen mellom mennesker, kompetanse og teknologi, og er en racer på god service?

Da har vi ledig stilling som sommervikar kundebehandler som kan passe deg.

I tillegg til gode arbeidstider på dagtid mandag-fredag, kan vi vi tilby deg en meningsfylt arbeidsdag sammen med hyggelige kollegaer i fine lokaler sentralt i byen.

Vi jobber hele tiden med å tilpasse oss kundenes forventinger og overraske dem med nyskapende løsninger. Det betyr at de som jobber med kundeservice/support også må være dyktige til å tilegne seg ny kunnskap og tilpasse seg en foranderlig hverdag.

Hovedarbeidsoppgaven er å skape gode kundeopplevelser ved å håndtere kundehenvendelser i alle kanaler. Oppgavene varierer i kompleksitet fra generelle kundeservicehenvendelser til mer omfattende/komplekse spørsmål rundt våre tekniske løsninger.

Vi ser etter deg som:

  • Setter kunden i fokus, og lett kan sette deg inn i kundens situasjon.
  • Har god teknisk forståelse.
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter, behersker muntlig og skriftlig norsk og engelsk.
  • Er positiv og motiveres av å jobbe med og for andre.
  • Tilegner deg informasjon raskt, og kan tilpasse deg en hverdag i endring.
  • Er samvittighetsfull, effektiv og vant til å ta ansvar.
  • Bidrar til felles måloppnåelse for teamet.

Adresseavisens kundesenter supportere kundene til de fleste avisene som er eid av Polaris Media ASA.

Ser frem til å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Lenke til stillingen:
https://karriere.adressa.no/stillinger/?rmpage=job&rmjob=401&rmlang=NO