– Å bli journalist i Adresseavisen var en drøm som gikk i oppfyllelse

Helt siden Kari-Anne var liten jente har hun vært opptatt av det som foregår i samfunnet, og i 2016 bestemte hun seg for å satse på en karriere innen journalistikk.

– Jeg har vokst opp med Adressa hjemme, og leste den alltid med besteforeldrene mine når jeg var på besøk. Derfor var det utrolig gøy da jeg fikk tilbud om fast stilling i Adresseavisen etter halvannet år som vikar.

For Kari-Anne har det aldri vært noen tvil om hvor hun skulle jobbe. For henne handler journalistyrket om å formidle kunnskap om det som skjer i samfunnet – til samfunnet. – Man bidrar til et opplyst samfunn. Det å skrive saker, møte folk, løfte kritikkverdige eller positive saker frem, – rett og slett sette lys på det som skjer rundt oss, er en utrolig meningsfylt jobb for meg, forteller Kari-Anne.

En ære å få fortelle andres historier

Muligheten til å få innsikt i alle aspekter av samfunnet, og få være del av folks unike livshendelser gjennom å fortelle deres historie, gjør Kari-Anne ydmyk og takknemlig. Målet er å skrive saker om utgjør en endring i samfunnet.
- Det vi gjør som journalister er en forutsetning for det demokratiet vi har. Det kuleste med jobben for meg er å få møte alle de forskjellige menneskene. Å høre dem fortelle historier som kanskje er vanskelig for dem å snakke om, og så få æren av å videreformidle deres historie til leserne våre er stort, forteller Kari-Anne.

En eneste stor heiagjeng

I tillegg til å ha drømmejobben som journalist, fikk også Kari-Anne tilbud om fast jobb i redaksjonen til Adresseavisen. Hun har nå jobbet i Adressa-redaksjonen i flere år, og kan fortelle om kolleger som heier på hverandre, høy kompetanse, og en vilje til å alltid strekke seg for å bli bedre.
– Jeg var aldri i tvil om at det var Adresseavisen jeg skulle jobbe i. Det er en solid arbeidsplass av mange årsaker. Alle som jobber her er kunnskapsrike, profesjonelle, lærevillige, deler gjerne kunnskapen sin med andre, og alle er hverandres heiagjeng. Jeg tror ikke man finner en arbeidsplass med bedre utviklingsmuligheter enn Adresseavisen, avslutter Kari-Anne.